PEŞTE

File de şalău --- 35 lei

şalău cu sos de smântână vegetală, anşoa, capere, mărar şi fasole verde (180/150 g)

File de şalău în crustă crocantă şi sos tartar --- 32 lei

(200/50 g)

File de păstrăv cu sos de hribi şi legume la tigaie --- 35 lei

(180/50 g)

File de doradă pe pat de spanac cu usturoi şi sos de şofran --- 40 lei

(180/50 g)

File de biban pe pat de spaghete negre
cu sos de vongole proaspete --- 45 lei

(180/200 g)

Somon pe pat de ravioli cu creveţi şi sos de roşii proaspete --- 45 lei

(180/50/50 g)

Fructe de mare la grătar --- 70 lei

sepie, calamari, caracatiţă, creveţi, somon, şalău de Nil(250 g)

Ton la grătar --- 49 lei

(180 g)

Gamberoni la grătar --- 60 lei

(200 g)